• Μειωμένη τιμή
  • Νέο
-20%

Nuk Easy Learning 18m+ Εκπαιδευτικό Σετ Κουτάλι-Πιρούνι-Μαχαίρι Σε Μωβ Χρώμα, 3 τεμάχια

11,48 € 14,35 €
Εκπαιδευτικό σετ κουτάλι πιρούνι μαχαίρι σε μωβ χρώμα, με στρογγυλεμένες άκρες, ειδικά μελετημένο για παιδιά από 18 μηνών και άνω. 

Λεπτομέρειες προϊόντος
10.255.048
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Nuk Easy Learning 18m+ Εκπαιδευτικό Σετ Κουτάλι-Πιρούνι-Μαχαίρι Σε Μωβ Χρώμα

  • Μαχαίρι, πιρούνι και κουτάλι από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, ασφαλή σε πλυντήριο πιάτων
  • Σχήμα κατάλληλη για το στόμα του παιδιού
  • Εργονομική, αντιολισθητική λαβή
  • Στρογγυλεμένες άκρες και προεξοχές για βέλτιστη ασφάλεια

Καθώς το παιδί σας έχει μεγαλώσει, λίγα πράγματα λειτούργησαν ομαλά, σχεδόν από μόνο του φαίνεται: π.χ. τρώγοντας με ένα πιρούνι και ένα κουτάλι. Αλλά τώρα όλο και περισσότερα αντιγράφονται από τα "μεγάλα" - συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο περνούν τα πράγματα. Το σετ μαχαιροπήρουνων NUK Easy Learning Maxi τους επιτρέπει να κάνουν ακριβώς αυτό: το πιρούνι, το κουτάλι και το μαχαίρι είναι κατασκευασμένα από πραγματικό ανοξείδωτο χάλυβα.

Το μικρό σχήμα που είναι κατάλληλο για το στόμα του παιδιού με τις στρογγυλεμένες άκρες και τα πέλματα του, μαζί με την εργονομική αντιολισθητική χειρολαβή, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των παιδιών και είναι ιδανικές για την πρώτη τους συναρμολόγηση με μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το σετ μαχαιροπήρουνων NUK Easy Learning Maxi συνιστάται για μικρά παιδιά ηλικίας από 18 μηνών. Όλα τα τμήματα της σειράς NUK Easy Learning ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να προστεθούν καθώς οι ικανότητες του παιδιού σας βελτιώνονται.

Για βήμα-βήμα μάθηση:

NUK Easy Learning Maxi Σετ μαχαιροποιίας - για να τρώτε σχεδόν σαν τα μεγάλα.

*Τα σχέδια είναι ενδεικτικά και αλλάζουν τακτικά. Παρακαλούμε επιλέξτε σύμφωνα με το φύλο του παιδιού ή υποδείξτε το στη φόρμα παραγγελίας. Εάν υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση στο σχέδιο σημειώστε το επίσης και θα προσπαθήσουμε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε.

Ηλικία Βρέφους
18m+, 24m+, 36m+
Ηλικία Παιδιού
18m+, 2Y+, 3Y+
Φύλο
Κορίτσι