Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης


Δείτε επίσης την Πολιτική Απορρήτου


Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η ομόρρυθμη  εταιρία με την επωνυμία «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ Π. ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΥ & ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΥ κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο  pharmakey.gr  η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από τoν Φαρμακοποιό Λεωνίδα Καλαποθάκο του Πέτρου (Αριθμό Μητρώου 57376). Η εταιρία εδρεύει στη διεύθυνση: Ερμού αρ. 19 & Κάστορος, Γύθειο Λακωνίας, Τ.Κ . 23200,  με Α.Φ.Μ.: 800091718 - Δ.Ο.Υ. Σπάρτης.

1. Εισαγωγή

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τους κάτωθι αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης  και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Ερμού 19 & Κάστορος, Γύθειο Λακωνίας, Τ.Κ.  23200   ή στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2733022600 & 2733022566. 

Ως «Επισκέπτης» της ιστοσελίδας θεωρείται όποιος την επισκέπτεται με σκοπό την αγορά προϊόντος – προϊόντων που διατίθενται σε αυτή δηλαδή στο ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr 

Ως «Πελάτης» του ηλεκτρονικού καταστήματος pharmakey.gr , χαρακτηρίζεται εκείνος που προχωρά σε εγγραφή προκειμένου να ολοκληρώσει μια παραγγελία και να προχωρήσει σε αγορά. Διαδικαστικά εγγράφεται ως Πελάτης κάποιος μέσω της κάτωθι περιγραφείσας διαδικασίας: «“Πατώντας πάνω δεξιά τον σύνδεσμο ‘’Σύνδεση/Εγγραφή’’ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας, ένα έγκυρο e-mail, τον μυστικό κωδικό (password) και προαιρετικά την ημερομηνία γέννησής σας πατώντας την ‘’Αποθήκευση’’ δημιουργείτε τον Λογαριασμό σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση ερωτημάτων, την επεξεργασία παραγγελιών ή την πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες. Έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε και να διαγράψετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που βρίσκονται στη σελίδα "Ο Λογαριασμός μου”»

Ως ηλεκτρονικό κατάστημα «pharmakey.gr », χαρακτηρίζεται η ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία  «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ Π. ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΥ & ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΥ κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.» και με τον διακριτικό τίτλο  pharmakey.gr, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων.

Πριν κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού, οι επισκέπτες/πελάτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των ιστοσελίδων που περιέχει, οι οποίοι δεσμεύουν όλους τους επισκέπτες και πελάτες του. Ο επισκέπτης/πελάτης του δικτυακού τόπου καλείται να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης, εφόσον συμφωνεί πλήρως με το περιεχόμενο τους, και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εφόσον επιλέξει να εγγραφεί ως μέλος αυτού. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/πελάτης διαφωνεί με τους Όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

To pharmakey.gr  διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να προβεί σε μονομερή αναθεώρηση, τροποποίηση ή κατάργηση των παρόντων Όρων, σύμφωνα με την ελεύθερη κρίση του, με αποκλειστική υποχρέωση της δημοσίευσής τους στο οικείο τόπο της ιστοσελίδας του και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών του. Διατηρεί, επίσης, το δικαίωμα να θεσπίσει ειδικότερους όρους χρήσης, οι οποίοι θεωρούνται ως ένα σύνολο με τους παρόντες γενικούς Όρους χρήσης, σε περίπτωση όμως σύγκρουσης μεταξύ τους υπερισχύουν οι ειδικοί όροι χρήσης. Τυχόν ακυρότητα κάποιων εκ των παρόντων Όρων, δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από το pharmakey.gr  των δικαιωμάτων του που απορρέουν από τους παρόντες Όρους, δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τα δικαιώματα αυτά, ούτε επιφέρει σιωπηρή κατάργηση Όρου. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr  δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Κάθε επισκέπτης/πελάτης χρησιμοποιεί τον παρόντα δικτυακό τόπο με δική του αποκλειστικά ευθύνη, το δε περιεχόμενό του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή ή προτροπή άμεση ή έμμεση προς αυτούς να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη ή αγορά.

2. Γενικά

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/πελάτης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το pharmakey.gr  μέσω αυτού.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το pharmakey.gr  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων επισκεπτών/πελατών.

 Το pharmakey.gr  δικαιούται ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει προσωρινά ή και μόνιμα την λειτουργία του, με ή δίχως προειδοποίηση. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του pharmakey.gr . Να σημειωθεί ότι αλλαγές στις εικόνες των προϊόντων μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή και πάντα με βάση τη διακριτική ευχέρεια του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης οι φωτογραφίες των προς πώληση προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν δεσμεύουν το pharmakey.gr 

Το pharmakey.gr  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα και σαφήνεια των πληροφοριών και του εν γένει περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου. Το pharmakey.gr  όμως δεν εγγυάται, ούτε ευθύνεται έναντι των επισκεπτών/πελατών, για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και για αυτό το λόγο οι επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του pharmakey.gr  να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού  καταστήματος, διαφοροποιούνται  όμως οι εκπτώσεις. Συνεπώς, για να λάβει ο επισκέπτης /πελάτης την αναγραφόμενη έκπτωση οφείλει να παραγγείλει ηλεκτρονικά. 

3. Περιορισμός ευθύνης

Οι επισκέπτες/πελάτες που δεν εμπιστεύονται το pharmakey.gr  καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι επισκέπτες/πελάτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horses, time bombs ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

To pharmakey.gr    δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποκαθιστά και δεν διαδραματίζει ρόλο επαγγελματία υγείας. Oι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας .  Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα προϊόντα του pharmakey.gr  δεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και για το λόγο αυτό δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων  ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

Οι παρεχόμενες, από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πληροφορίες και συμβουλές, για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά και την αισθητική προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωση και μόνο και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές συμβουλές, γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς, ιατρικούς φορείς και διαγνωστικά κέντρα που οφείλει να λαμβάνει και να ακολουθεί ο χρήστης των υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και καθημερινών θεμάτων που τον απασχολούν. Οι, σε απάντηση ερωτημάτων χρηστών, παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες από τον παρόντα δικτυακό τόπο είναι απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες, δίδονται όμως με την επιφύλαξη της ακρίβειας, πληρότητας και αλήθειας των παρεχόμενων από τον χρήστη πληροφοριών για το ζήτημα που τον απασχολεί, τα χαρακτηριστικά των οποίων (πληροφοριών) δεν είμαστε σε θέση, ούτε υποχρεούμαστε να επιβεβαιώνουμε. Σε περίπτωση, δε, παροχής από τον χρήστη αναληθών, ανακριβών και/ή ελλιπών πληροφοριών, απαλλάσσεται η Εταιρεία μας από την ευθύνη για την εγκυρότητα των παρεχόμενων στον χρήστη συμβουλών και από την ευθύνη για ζημία του χρήστη από ακατάλληλη για τις ανάγκες του πληροφορία ή/και συμβουλή.

Το pharmakey.gr  δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις πληροφορίες που σχετίζονται με προϊοντικές διαφημίσεις. Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους και το pharmakey.gr  δεν προσφέρει καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό τόπο. Αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλόλητας για ορισμένους σκοπούς.

To pharmakey.gr   δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών της και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της, λόγω δυσλειτουργιών των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον πελάτη και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη της Εταιρείας περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει πάσα δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

Επίσης, το pharmakey.gr δεν ευθύνεται για ελλείψεις στην διαθεσιμότητα των προς πώληση προϊόντων για λόγους που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, απρόβλεπτων καιρικών φαινόμενων, πυρκαγιάς, απεργία προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του pharmakey.gr.  Το  pharmakey.gr υποχρεούται να παραδώσει τα παραγγελθέντα προϊόντα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα.  

To pharmakey.gr  δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από τo pharmakey.gr  και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που όφειλε να λάβει το pharmakey.gr  .

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, το pharmakey.gr  δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των επισκεπτών/πελατών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο, ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για το pharmakey.gr  τα στελέχη, υπαλλήλους ή συνεργάτες του.

Το pharmakey.gr  σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ), η οποία προκύπτει για επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ακόμα, το pharmakey.gr  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στον παρόντα δικτυακό τόπο, ούτε ευθύνεται για ζημία που έχει σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος κλπ.

Ο παρών δικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και εξυπηρετεί τους επισκέπτες/πελάτες του, μπορεί να παρέχει μεταξύ άλλων σύνδεση μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners, με ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πολιτική ασφάλειας, την πληρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ή τους όρους χρήσης των, το pharmakey.gr  δεν μπορεί να εγγυηθεί, ούτε φέρει ευθύνη. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη/πελάτη. Οι ως άνω τρίτοι, πάροχοι των εν λόγω δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων, έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του pharmakey.gr , όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Κατά συνέπεια, οι επισκέπτες/πελάτες υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους. Παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι το pharmakey.gr  ούτε υποχρεούται, ούτε δύναται να ελέγξει την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση του απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

4. Υποχρεώσεις των επισκεπτών/πελατών

Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.
  • Να δει παλιές παραγγελίες του.
  • Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του, όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.
  • Να λάβει την bonus card που διαθέτει στους πελάτες του το pharmakey.gr για προνόμια, για τα οποία θα ενημερώνεται με newsletter, να λαμβάνει κουπόνια ενώ θα ενημερώνεται άμεσα για κάποιο προϊόν, το  οποίο έχει προσθέσει στην wishlist και θα έχει την δυνατότητα να επαναλάβει τυχόν προγενέστερη παραγγελία του άμεσα. 

Οι επισκέπτες/πελάτες υποχρεούνται να τηρούν όλους τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των νομοθεσιών που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την προστασία του ανταγωνισμού κλπ. Επίσης, οι επισκέπτες/πελάτες οφείλουν να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους.

Κάθε επισκέπτης/πελάτης του παρόντος δικτυακού τόπου υποχρεούται ακόμα, 

Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του pharmakey.gr , για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

  • Nα μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλήψεις που μπορούν να βλάψουν ή να διαταράξουν την λειτουργία του και την πρόσβαση τρίτων σ’ αυτόν, ή που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει το pharmakey.gr  μέσω αυτού
  • Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος pharmakey.gr  καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
  • Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.
  • Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr  έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.
  • Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του pharmakey.gr . Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr  μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pharmakey.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.
  • Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).
  • Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σημειώνεται ότι η χρήση του δικτυακού τόπου με τρόπο παράνομο ή με τρόπο που αντιτίθεται στου παρόντες Όρους, γεννά υποχρέωση αποζημίωσης του pharmakey.gr , για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία υποστεί από την ως άνω συμπεριφορά. 

Η χρηση του παρόντος δικτυακού τόπου στο ευρύτερο διαδίκτυο  θα πρέπει να γίνεται με βάσει τους όρους που υπαγορεύει ο «Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών Internet (Netiquette), η δε χρήση πρακτικών που αντιτίθενται στον κώδικα αυτό απαγορεύεται ρητά.

Η μη συμμόρφωση κάποιου επισκέπτη/πελάτη του παρόντος δικτυακού τόπου με το εφαρμοστέο δίκαιο ή/και τους Όρους αυτούς, παρέχει το δικαίωμα στο pharmakey.gr  να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την αντιμετώπιση της εν λόγω συμπεριφοράς. 

Οποιαδήποτε έξοδα ή αποζημίωση που τυχόν κληθεί να καταβάλλει το pharmakey.gr , λόγω παραβάσεως από επισκέπτη/πελάτη των υποχρεώσεών του που απορρέουν από του παρόντες Όρους, βαρύνουν τον εν λόγω επισκέπτη/πελάτη, ο οποίος υποχρεούται να τα καταβάλλει στο pharmakey.gr  άμεσα και χωρίς να απαιτείται να προσφύγει το τελευταίο στα δικαστήρια.

5. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο παρών δικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία στο pharmakey.gr  και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επίσης, οτιδήποτε μεταφέρεται, αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, συνιστά ιδιοκτησία του pharmakey.gr , εφόσον κάτι τέτοιο είναι δυνατό και νόμιμο.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το pharmakey.gr   και που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, είναι ιδιοκτησία του pharmakey.gr  ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του pharmakey.gr  ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή των ανωτέρω στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρησης ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Οι πληροφορίες που τυχόν υποβάλλουν επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου στο pharmakey.gr  μέσω αυτού, λογίζονται ως πληροφορίες μη εμπιστευτικού χαρακτήρα και δεν αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του εν λόγω επισκέπτη/πελάτη. Ακόμα, το pharmakey.gr  μπορεί να συλλέγει περιορισμένες και αναγκαίες πληροφορίες για τις εν γένει εμπορικές της δραστηριότητες.

6. Προσωπικά δεδομένα 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών του. Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη και μόνο και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Tο pharmakey.gr  δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το pharmakey.gr  θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το pharmakey.gr  έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).

Tο pharmakey.gr  λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το pharmakey.gr  δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του pharmakey.gr , το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το pharmakey.gr  καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Κατά την επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και εν όψει της παροχής από το pharmakey.gr  των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω αυτού, είναι πιθανό να τους ζητηθεί να δηλώσουν στοιχεία που τους αφορούν (πχ όνομα, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από επισκέπτες/πελάτες οπουδήποτε στις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι εφαρμοστέοι νόμοι. 

Προσωπικά δεδομένα επισκεπτών/πελατών που ζητούνται από το pharmakey.gr , συλλέγονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικιοθελώς και περιορίζονται σε πληροφορίες απαραίτητες για την λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και του ν. 3471/2006 που αφορά την προστασία δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά και γενικά από την σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και του παρόντες Όρους.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών έχει ως βασικούς σκοπούς:

  • την εύρυθμη κι αποτελεσματική εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αυτών.
  • τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας του pharmakey.gr ,
  • την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και για την ενημέρωση των χρηστών/πελατών για τα νέα προϊόντα του pharmakey.gr  μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την ενημέρωση των χρηστών/πελατών για προσφορές του pharmakey.gr , καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων του pharmakey.gr  από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών/πελατών.

Το pharmakey.gr  δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των επισκεπτών/πελατών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικιοθελώς από επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το pharmakey.gr  σε Αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτήν για τον οικείο σκοπό.

Κάτοχος και υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι το pharmakey.gr  στην έδρα του οποίου θα είναι εγκατεστημένο και το ανωτέρω αρχείο.

Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων που θα παρέχουν οι επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι μόνον το pharmakey.gr  , το οποίο δύναται να τα διαβιβάσει σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης των συναλλακτικών της σχέσεων με τους εν λόγω επισκέπτες/πελάτες, όπως και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εφόσον ο επισκέπτης/πελάτης έχει συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συγκατατεθεί στην αποστολή σ’ αυτόν ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού.

Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής από το pharmakey.gr  του ως άνω ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού. Για να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης που του παρέχει ο ν. 2472/1997 ο φορέας το προσωπικών δεδομένων πρέπει να ζητήσει εγγράφως από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, την δέσμευσή τους, την μη διαβίβασή τους ή την διαγραφή τους.

Εάν ο επισκέπτης/πελάτης γνωστοποιεί αυτοβούλως ο ίδιος τα προσωπικά ή ευαίσθητά του δεδομένα μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Ο επισκέπτης/πελάτης αποδέχεται ότι το pharmakey.gr  δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το pharmakey.gr  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων.

Κάθε επισκέπτης/πελάτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στο pharmakey.gr  καθώς και για το δικαίωμά του υποβολής των δεδομένων αυτών.

Το pharmakey.gr  αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική της είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.


6α. Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη (Πελάτη)

Η εγγραφή του νέου χρήστη (Πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr  είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας και ονοματεπώνυμο. 

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του pharmakey.gr  προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

6β. Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα pharmakey.gr  καταγράφει και διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως Πελάτες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από το pharmakey.gr  To pharmakey.gr  δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του.

6γ.Διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του πελάτη

O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του pharmakey.gr  όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

  • έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του pharmakey.gr  
  • δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

7. Τρόποι πληρωμής

  • Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Αντικαταβολή Μετρητοίς (η Αντικαταβολή χρεώνεται 1,5 €): Τα προϊόντα αποστέλλονται με Acs courier και  πληρώνει ο πελάτης/χρήστης το αντίτιμο κατά την παραλαβή. 
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εάν δεν ο πελάτης δεν διαθέτει πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορεί να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων, μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρακαλούμε να δίνει στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης  μέσω e-mail στο info@pharmakey.gr . 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων είναι οι ακόλουθοι: 

Τράπεζα Πειραιώς: GR6401713380006338040031025 (6338040031025)

Κωδικός Swift Τράπεζας – BIC: PIRBGRAA

Εθνική Τράπεζα: GR0601103320000033200115682 (33200115682)

Κωδικός Swift Τράπεζας – BIC: ETHNGRAA

Alpha Bank: GR4601405210521002002004126 (521002002004126)

Κωδικός Swift Τράπεζας – BIC: CRBAGRAA

*Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

  • Πιστωτική Κάρτα: Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  • Paypal
  • Πληρωμή στο κατάστημα κατόπιν ηλεκτρονικής παραγγελίας.


7α. Απόδειξη / τιμολόγιο

Μέσα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσει ο πελάτης εάν επιθυμεί απόδειξη ή τιμολόγιο.

7β. Ασφάλεια πληρωμών

Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal.

Το pharmakey.gr  πέρα από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα κι είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες υιοθετεί το πιο σύγχρονο πιστοποιημένο διαδικτυακό σύστημα πληρωμών υπάρχει.

8. Τρόποι αποστολής

Ο πελάτης μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που σε ποια φάση αποστολής είναι ένα προϊόν και να προγραμματίσει πότε θα το έχει στη διάθεσή του. 

Οι κατηγορίες προϊόντων χωρίζονται σε:

  • Διαθέσιμο: το προϊόν αποστέλλεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι). 
  • Εξαντλήθηκε: Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και δεν μπορεί να μπει στο καλάθι. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα, μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ταχυταχυδρομείου “ACS Courier”.

Η  παραγγελία μπορεί να παραδοθεί και  σε άλλη διεύθυνση εάν επιλεχθεί το αντίστοιχο πεδίο και ο πελάτης προχωρήσει σε αλλαγή διεύθυνσης

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 18:00.

Σημείωση: η παραγγελία θα αποσταλεί στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.

8α. Έξοδα και Μέρη Αποστολής

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 39,00 ευρώ και άνω και βάρους μέχρι 2 κιλά ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 2 ο πελάτης επιβαρύνεται με 0,80 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 39,00 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,5 ευρώ, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 2 ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 0,80 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Τα προϊόντα με την ένδειξη "Βαριά Αντικείμενα" αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.

Τα προϊόντα με την ένδειξη "Προϊόν Ψυγείου" αποστέλλονται και εκτός του Νομού Λακωνίας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη,  για τη δική του ασφάλεια και προστασία μέσα σε ειδική συσκευασία.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας. 

9. Επιστροφές

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, το ηλεκτρονικό κατάστημα αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθεί είτε τηλεφωνικώς είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, 

β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.) 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια Ν. 2251/1994 δεν ισχύει α) στην προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα. (Όλα τα προϊόντα βρεφικού γάλακτος δεν επιστρέφονται), β) στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, γ) στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων και δ) στην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας

10. Ασφάλεια

Το pharmakey.gr  αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/πελατών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Οι επισκέπτες/πελάτες ωστόσο πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

11. Cookies

Όπως και οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, το οποίο είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων, αλφαριθμητικά αρχεία,  που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη και δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Ως άνω αναφέρθηκε, το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmakey.gr  χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του pharmakey.gr  έτσι ώστε το pharmakey.gr  να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης/πελάτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο το pharmakey.gr  να προσφέρει στους επισκέπτες/πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου σημαντικές υπηρεσίες όπως, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ.

12. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας.