• Μειωμένη τιμή
-20%

Solgar L-Arginine 1000mg, 90 veg. caps

32,76 € 40,95 €
Συμπλήρωμα διατροφής με αμινοξέα, συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες, στην ανάπτυξή τους, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και δρα θετικά στην ανδρική στύση, τη φυσική τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας και απόδοσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Solgar
033984001503
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

L-Arginine 1000mg

Η Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ που χρησιμεύει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Η Αργινίνη είναι μια πρόδρομη ουσία μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα στοιχείο που παράγεται από τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων και συντελεί στη χαλάρωση των λείων μυϊκών ινών προάγοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Η L-Arginine της Solgar είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, υψηλής συγκέντρωσης σε Αργινίνη, που επαυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και επιταχύνει το χρόνο επιδιόρθωσης των ιστών έπειτα από εγχειρήσεις και τραυματισμούς. Επίσης συμβάλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπροσθέτως, η L-Arginine μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ποσότητας και της κινητικότητας του σπέρματος, να προάγει την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και να επιδράσει ευεργετικά στην ανδρική στύση. Προσφέρει φυσική τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας και απόδοσης. Ακόμα η Αργινίνη βοηθά στην μετατροπή της αμμωνίας σε ουρία και προστατεύει το ήπαρ.

Επίσης, η ικανότητά της Αργινίνης να αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου τη καθιστά ιδανική για την ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και την αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος, ενώ παράλληλα συντελεί στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του. 

Τέλος, η Αργινίνη βοηθά στην αποβολή των υποπροϊόντων του μεταβολισμού, συντελώντας έτσι στην προστασία του ήπατος και την αποτοξίνωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Η L-Arginine της Solgar κυκλοφορεί σε φυτοκάψουλες (500mg) και σε ταμπλέτες (1000mg).

Κατάλληλο για vegans.

Η L-Arginine της Solgar:

• Αυξάνει την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος

• Προσφέρει φυσική τόνωση της σεξουαλικής απόδοσης

• Επιταχύνει το χρόνο επιδιόρθωσης των ιστών

• Συμβάλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος

Δοσολογία:

Λαμβάνεται ως τρόφιμο ειδικής διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα  ημερησίως, κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα με νερό ή χυμό. 

L-Arginine 1000mg tabs

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 20530/18.3.2011

Σημείωση:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τύπος Προϊόντος
Βάζο
Κατάλληλο για
Vegetarians/Vegans
Μορφή
Κάψουλες
Ανάγκη
Ενέργεια - Τόνωση, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Μυϊκοί Πόνοι, Σεξουαλική Τόνωση